HemBoendeinformationMäklarinformationKontaktuppgifterÅrsredovisningarStadgarNy medlemLogga inSökLägenheter säljes / överlåtes
El
Elstigare byttes ut 2007 och samtliga lägenheter har 3-fas anslutning. Föreningen köper elen kollektivt men med hjälp av system för mätning av individuell förbrukning debiteras elen kvartalsvis tillsammans med avgiften. Genom den kollektiva anslutningen är den totala elkostnaden för Humleboet 17:s medlemmar lägre än för "vanliga" lägenheter. Detta då medlemmarna slipper individuella abonnemangskostnader för elförbrukning och elnät, samt att föreningen med sin storlek kan förhandla sig till ett lägre elpris.

El-avläsning vid flytt:
Elräkningen betalas kvartalsvis. Byter en bostad ägare under denna tid så går det inte att få ett exakt pris på hur mycket el som förbrukats under det gångna kvartalet då elen avläses kvartalsvis.  
Ett tips är då att dela förra kvartalets faktura i 90. Då får man ut hur mycket elen kostat per dag. Multiplicera summan med antal dagar som den tidigare ägaren bott i lägenheten och ni får ett ungefärligt elpris.
Uppdaterat av Martin Carlsson, 2013-03-30
Boendeinformation
Gemensamma utrymmen
Parkering
El
Provided by Webforum